1 milyar Euro'luk Kırsal Kalkınma

1 milyar Euro'luk Kırsal Kalkınma
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSOBaşkanı Metin AnılTarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bursa İl Koordinatörlüğü yetkililerinin 13 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te İTSO Konferans Salonu'nda hibe destekleri hakkında bilgi vereceğini söyledi.

Anıl, AB Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı (IPARD) çerçevesinde yaklaşık 1 milyar avroluk hibe verileceğini söyledi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerinin bilgilendirileceği toplantı düzenleneceğini ifade eden İTSO Başkanı Metin Anıl,  IPARD programında yaklaşık 1 milyar avroluk hibenin kullanılmasının söz konusu olduğunu ifade eden Anıl, "Avrupa Birliği’nin ortak tarım politikaları, kırsal kalkınma politikaları, ilgili politikalarının uygulanması ve yönetimi için uyum hazırlıkları konuları tartışılacak. Yapılacak toplantıda kasım ayı içerisinde yayınlanması planlanan 13. başvuru çağrı ilanı hakkında üreticilere bilgi verilecek. Bu sebeple üyelerimiz başta olmak üzere konuya ilgi duyan herkesi bu toplantıya bekliyoruz" diye konuştu.