Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

10 bin liraya elektrikli otomobil ilanı gördü, 4 bin TL dolandırıldı: Tam tokatlandık!

80 bin liralık elektrikli otomobili 10 bin liraya ilanda gören emekli Kadir Kirpi, dolandırıcılara 4 bin lirasını kaptırdı. Kirpi, "Seksen bin liralık arabanın sıfırını 10 bin TL'ye almak benim de hoşuma gitti ama. Tokatladılar, tam tokatlandık" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:

Emekli Kadir Kirpi, yakıttan tasarruf edebileceği bir elektrikli otomobil hayali kurarken başına gelmeyen kalmadı. Sosyal medyada gördüğü ilanın sahibiyle iletişime geçen Kirpi, dolandırıcılara 4 bin TL ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayınca ise soluğu karakolda aldı.

Show TV’nin haberine göre; Kirpi yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Seksen bin liralık arabanın sıfırını 10 bin TL’ye almak benim de hoşuma gitti ama… Fotoğrafta gösterdikleri buydu, güzel duruyor biz de kapıldık onun için tokatlandık insan bakınca aşık oluyor aşık olmamız da başımıza dert oldu. Fiyatını sordum, bana ’10 bin TL’ dedi. Sıfırdı, ucuzu görünce almak istedik.

Fırsatçılık gibi olmuş oldu. Tuttum ben iki bin lira kapora yolladım, IBAN yanlış olmuş deyip iki bin lira daha istedi. Resmen ağlıyor araç, hoşuma gitti. Şimdi ağlayan yine ben oldum. Tokatladılar, tam tokatlandık.”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler