12. DOSAB Futbol Turnuvası’nda şampiyon PMS!

12. DOSAB Futbol Turnuvası’nda şampiyon PMS!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren firmalar arasındaki sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla DOSABSİAD tarafından organize edilen futbol turnuvasının 12’ncisi sona erdi.

DOSAB Sosyal Tesisleri Halı Sahası’nda gerçekleştirilen ve büyük çekişmenin yaşandığı turnuvanın final maçında, rakibini 1-0 skorla yenen PMS Alüminyum, 12. DOSAB Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

İkincinin Bursalı Tekstil, üçüncünün Ermetal, dördüncünün Evimteks, olduğu turnuvada, en centilmen takım Orven Kauçuk, en iyi kaleci Bursalı Tekstil’den Mümin Aylıoğlu, gol kralı da Evimteks’ten Sercan Ergin oldu.

Final maçının ardından 7 grupta 28 takımın mücadele verdiği turnuvanın kupa merasimini geçildi. Kupa töreninde futbolculara kupalarını ve madalyalarını DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral, DOSABSİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Öztürk, DOSABSİAD Sayman Üyesi Adnan Kar ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tuğral Takdim etti.

Törende konuşan ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden DOSABSİAD Başkanı Moral, “Birbirinden çekişmeli mücadelelere imza atan ve sporun dostluk olduğunu bir kez daha gösteren tüm oyucuları tebrik ederim” dedi