1960 Silopispor Murat Ebe İle Anlaştı

1960 Silopispor Murat Ebe İle Anlaştı

1960 Silopispor, Teknik Direktör Murat Ebe ile anlaşma sağladı.
7 Şubat tarihinde başlayacak olan Şırnak 1’inci Amatör Ligi öncesinde güçlü bir kadro ile lige başlamak isteyen 1960 Silopispor ilk transferini teknik direktör Murat Ebe’yi renklerine bağlayarak yaptı. Ebe 1960 Silopispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Silopi şehir stadyumunda futbolcularla beraber antrenman yapan Teknik Direktör Ebe; “17 yıl profesyonel futbol oynadım. 2006’den beri antrenörlük yapıyorum. Mezitlispor, Kastamonuspor, Mersin Gençlerbirliği, Tatvan Gençlerbirliği takımlarında görev yaptım, en son olarak buraya geldim. El ele verip bu takımı ligden çıkarmayı hedefliyoruz. Silopispor üçüncü ligden düştü, herkes başarıya aç. Herkesten elini taşın altına koymasını istiyoruz. Neden Silopispor üçüncü ligde olmasın, hem gençlerimiz çok başarılı, hem de halkımız çok heyecanlı, sporcularımız da çok istekli hep beraber çalışarak takımımızı ligden çıkaracağız” dedi.
Takımın gençlerden oluştuğunu ve gayet iyi, teknik oyunculardan kurulu olduğunu söyleyen Ebe, “Silopi’ye geldiğim için çok mutluyum. Silopispor 2. Lig tecrübesi olan bir takım. Bu takımı tekrar üst liglere taşımak için payıma düşeni layıkıyla yerine getirmeye hazırım” şeklinde konuştu.
1960 Silopispor Kulüp Başkanı Abdulaziz Sulmaz ise, amaçlarının şampiyon olduğunu söyledi. Sulmaz, "İddialıyız inşallah şampiyon olup amatör liginden çıkmak istiyoruz. Haftada 4 gün idman yapıyoruz. Daha önce yerli bir hocamızla idmanlarımızı yapıyorduk. Kadromuzu biraz daha güçlendirmek için hocamızı getirdik. Şırnak ve Cizre’de güçlü takımlarımız var. İdil’de bir takım var. Kaymakam ve belediye başkanının da bizleri desteklemesini bekliyoruz" diye konuştu.