2018’i Podyum Davet’te karşılayın!

2018’i Podyum Davet’te karşılayın!

Podyum Davet, yılbaşı akşamı dopdolu içeriği ile eğlencenin zirve yapacağı bir program ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Meydan Faslı, fasıl grubunun Türk sanat müziği eserleri ile başlayacak gece, MG DAVET Orkestrası’nın muhteşem sahne şovu ve müzik ziyafeti ile devam edecek. Oryantal Şovlar ve DJ Burak’ın Performansı ile süslenerek eğlencenin doruklara çıkacağı bu unutulmaz geceye Podyum Davet’in usta şeflerinin mutfağından çıkan lezzetler eşlik edecek.

Podyum Davet, yılbaşı gecesi program hazırlığı içinde olanlara eğlencesi bol bir alternatif sunuyor.

Yılbaşında eğlence sınırsız!

Podyum Davet, yılbaşı gecesinde misafirlerini sınırsız eğlence ve eşsiz lezzetlerle taçlandırıyor. En güzel şarkılarla coşturacak, en renkli danslarla eğlendirecek yılbaşı gecesi keyfi, Podyum Davet şeflerinin birbirinden leziz yemekleriyle ikiye katlanacak. Yeni yılı çocukları ile birlikte karşılamak isteyen aileleri de unutmayan Podyum Davet, çocuklar için Lal salonda hazırladığı profesyonel eğitmenler gözetimindeki aktivite, eğlenceler ve özel çocuk yılbaşı menüsü ile de onlara da unutulmaz bir yılbaşı vaat ediyor. Aynı zamanda gece sonu yorgunluğunuzu atmak için hazırlanan ikramlar ise eğlence dolu bu yeni yıl programına eşlik ediyor.

Podyum Davet yılbaşı programları ile ilgili detaylı bilgi için 0224 453 19 95 – 0552 617 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.