25 BİN LİRA BULUNAMAZSA İMREN’İN KOLUNU KESECEKLER

25 BİN LİRA BULUNAMAZSA İMREN’İN KOLUNU KESECEKLER

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan lise öğrencisi İmren Yıldırım’ın kolu 25 bin lira bulunamazsa kesilecek. Çok zor durumda olduğunu ancak yine de hayata küsmek istemediğini belirten İmren Yıldırım, ameliyat parası olarak istenen 25 bin lira bulunamadığı için kolundan olmak istemediğini söyledi.
Edinilen bilgiye göre Nazilli’de yaşayan lise öğrencisi İmren Yıldırım kolunda bir yara çıkınca gittiği hastanede acı bir gerçekle karşılaştı. Kolundaki yaranın basit bir yara olmadığını ve kötü huylu tümör olduğunu öğrenen İmren Yıldırım, “Aydın ve İzmir’de çeşitli hastanelere gittim. Kötü huylu hücrelerin vücuda yayılmaması için kolumu keseceklerini söylediler. Bu hastalıktan kolumun kesilmeden kurtulmamın mümkün olup olmadığını sorduğumda İstanbul’da özel bir hastaneye gönderdiler. Özel hastane ameliyatı yapacak ama, ameliyat parası olarak istenilen 25 bin TL’yi bulmadığımız için elimiz kolumuz bağlı kaldık” dedi.
Kızının kolunun kesilmemesi için yetkililere yalvaran baba sigorta emeklisi Baba Gürsel Yıldırım, “Devlet hastanelerinde tedaviyi kızımın kolunu keserek uygulayacaklarını söylediler. İstanbul’daki özel hastane ise ameliyatla kızımın kolu kesilmeden tümörü temizleyeceğini söyledi. Ancak bizden istenen 25 bin lirayı bulamadığımız için kızımın ameliyatı yapılmıyor. Bir baba olarak henüz hayatının baharında olan kızımın kolunun 25 bin lira için kesilmesine dayanamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.
HAYATA BAĞLNAMAK İÇİN YENİDEN OKULA BAŞLADI
Yakalandığı kötü hastalığın ardından okulunu bırakmak zorunda kaldığını ve hayatının önemli bir kısmını hastanelerde geçirdiğini belirten İmren Yıldırım, “Ailem benden çok fazla yıkıldı. Her şeye rağmen ayakta olduğumu göstermek için devam edemediğim okulumu açık öğretim lisesine kayıt yaptırarak yeniden başladım. Allah kimseyi böyle bir durumla imtihan etmesin ama çok zor durumdayız. Babamın durumu müsait olsa satacak bir şeyi olsa ne gerekiyorsa yapacak ama o da yok. Belki bir umut olur diye bir süredir hem tedavi görüyor hem de İstanbul’da akrabamın yanında yaşıyorum. Buradan Sağlık Bakanımız başta olmak üzere, valimize, belediye başkanımıza sesleniyorum. Ne olur kolumu kestirmeyin. Bana bu iyiliği yapan kim olursa ömrüm boyunca minnet duyarım” diye konuştu.