259 Tl’lik Ayakkabı 64 Tl’ye Düştü

259 Tl’lik Ayakkabı 64 Tl’ye Düştü

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club Kart ile kazandırmaya devam ediyor.
Ayakkabı ve çanta sektörü markalarından Kemal Tanca işbirliğinde gerçekleştirilen kampanyada, Club Kart sahiplerine özel indirimler yapıldı.
Optimum Club fırsatları kapsamında satışa sunulan kadın ayakkabıları, kampanyanın daha ilk gününde yoğun ilgi gördü. Kemal Tanca, sadece Club Kart üyesi kadınlara düzenlediği kampanya ile hesaplı alışverişi daha da kazançlı hale getirdi. Club Kart’a özel büyük indirimler yapan Kemal Tanca da seçili bayan ayakkabıları 189 TL yerine 53 TL ve 259 TL yerine 64 TL’ye satışa sunuldu.
Birbirinden şık ayakkabılara ekstra indirimlerle sahip olmak isteyen kadınların yapmaları gereken tek şey, kolaylıkla sahip olunabilen Club Kartları ile Optimum’daki Kemal Tanca mağazasına uğramak. Henüz kartı bulunmayanlar ise Avm’nin danışma birimine başvurup form doldurarak avantajlardan hemen yararlanmaya başlayabiliyor.