30 Ağustos Yelken Ve Masa Tenisi Zafer Kupası Yarışmaları

30 Ağustos Yelken Ve Masa Tenisi Zafer Kupası Yarışmaları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “30 Ağustos Yelken ve Masa Tenisi Zafer Kupası” müsabakaları gerçekleştirildi.
Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Hasan Akıllı, Seyhan Baraj Gölü Adana Yelken İhtisas Kulübü Tesisleri önünde gerçekleştirilen müsabakalara 40 kız ve erkek sporcunun katıldığını söyledi.
Hava koşulları ve suyun durgun olması nedeniyle iyi bir müsabaka yapıldığına dikkati çeken Akıllı, yelken sporunun malzemeye dayalı bir branş olduğunu, yakın gelecekte Adana’da Türkiye Birinciliği’nin yapılacağını, sporcu, antrenör, hakem ve velilerin çabalarıyla hedeflerinin milli takımlara daha çok sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.
Dereceye giren sporculara ödüllerini, Adana Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Mustafa Tuyan, Asbaşkan Muhteşem Çalık, yönetim kurulu üyeleri Kadir Ekrem ile Feridun Kavi verdi.
Dereceye giren sporcular şu şekilde:
Optimist Genç: Deren Berk, Bora Taptık, Aydın Gümüş
Optimist Genel: Şükran Varan, Doğukan Sonuzun, Arda Türkmen
Laser 4.7: Kaan Akıllı, Ecesu Keçelioğlu, Erez Büyükyılmaz
Laser Radial: Mert Kandilci, Ekin Büyükyılmaz, Dorukan Özaslan
Masa tenisi İl Hakem Komitesi Üyesi Mehmet Karahan ise, “ 30 Ağustos Masa Tenisi Zafer Kupası” müsabakalarının 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribün altında 15’i bayan toplam 45 sporcunun katılımıyla yapıldığını belirtti.
Karahan, son yıllarda Adana olarak masa tenisinde altın çağı yaşadıklarını, hedeflerinin milli takıma daha çok sporcu kazandırmak olduğunu kaydetti.