3.dalgada gözaltına alınan polislerden dikkat çeken tişört

3.dalgada gözaltına alınan polislerden dikkat çeken tişört

Sabah saatlerinde başlatılan 3.dalga operasyonu Türkiye'nin gündeminde ilk sırayı alırken, gözaltına alınan bazı polislerin üzerindeki siyah renkli tişörtlerde yazılı olan Türkçe 'Sıfır' ve İngilizce 'Ze-Ro!' (Sıfır) ifadeleri dikkat çekti.

Gözaltına alınan polisler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan polisler arasında Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, İstanbul eski Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ve Mali Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun da yer alıyor.




Şüphelilerden bazılarının üzerlerine Türkçe ve İngilizce "Sıfır" yazan siyah tişörtler giydiği görüldü. Bu tişörtlerden giyen şüphelilerden birinin, "Biz zaten sıfırız, buradayız. Ama haram para sıfırlanmaz" diye bağırdı.



Gözaltına alınan Yakup Saygılı, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Saygılı, gazetecilere niçin gözaltına alındığını bilmediğini söyledi.

Polislerle ilgili suçlama ''hükümeti yıkmaya teşebbüs'' ve ''casusluk ile resmi belgede sahtecilik'' iddialarına yönelik...