4. Akhisar Alışveriş Festivali Başlıyor

4. Akhisar Alışveriş Festivali Başlıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, belediye tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ’Akhisar Alışveriş Festivali’ 29 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Akhisar ilçesinde, merakla beklenen ’Akhisar Alışveriş Festivali’ 29 Ocak’ta başlıyor. Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan festivalin tanıtım toplantısı ise yapıldı. 29 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında planlanan festivalin sivil inisiyatif ile oluştuğuna vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, festival komitesini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Festivalin dördüncüsünün yapılmasının altını çizen Hızlı, "Festival ile ilgili altı çizilmesi gereken hususlar olduğunu düşünüyorum. Bunlardan bir tanesi bu festivalin dördüncüsünü yapabiliyor olmamızdır. Bu önemlidir, genellikle bu tür girişimler başlar ve sonrasında sonuç alınamaz ama komitedeki arkadaşlarımızın ısrarlı çalışmaları ile dördüncüsünü yapabiliyoruz, bu anlamda önemlidir. Bu festivale ilişkin söyleyebileceğimiz en önemli notlardan ikincisi ise tamamen Akhisar’daki esnaflarımızın sivil inisiyatifleri ile oluşmuş bir çalışmadır. Bu da Akhisar’ın bu anlamdaki gücünü ifade etmektedir. Festivalin faydasına değinecek olursak, çok faydası var ama en önemli faydası çok hızlı değişen ticaret şartları altında esnafımızın kendisini güncelleyebilme yeteneği ve kabiliyeti oluşuyor" dedi.
Festival için çok ciddi emeklerin harcandığını kaydeden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Abdurrahman Yılmaz ise, festival kapsamında ticari anlamda da bir hareketlilik olacağını belirtti.
Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Ahlat da, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:
"Bir alışveriş festivalinde yine hep beraberiz. Bu tür organizasyonları hep birlikte yapıyoruz. Akhisar Ticaret Borsası olarak yine ortak bir organizasyonun içerisinde yer alıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her sene ileriye gidildiği gibi yine bu sene çok başarılı çalışmalar yapılmış. Akhisar’ımıza hayırlı olsun diyorum."