44 Malatyaspor, Nevşehir Kampında Enerji Depiloyur

44 Malatyaspor, Nevşehir Kampında Enerji Depiloyur

Bölgesel Altyapı Ligi (BAL) 3’ncü grupta mücadele edecek olan 44 Malatyaspor, yeni sezon için kampta enerji depoluyor.
Nevşehir ili Ürgüp İlçesi Otel Mustafa’da kampı sürdüren 44 Malatyaspor, kampı Pazar günü tamamlayıp, Malatya’ya dönecek.
Teknik Direktör Erkan Gültekin yönetiminde kampta lig hazırlık maçları da oynayan 44 Malatyaspor, bir yandan da bazı futbolcuların denemesini yapıyor.
44 Malatyaspor Kulübü Başkanı Barış Bingöl, “20 günlük Malatya kampından sonra 10 günlük Nevşehir ili Ürgüp İlçesi’nde kampımızı sürdürüyoruz” diyerek, kampın iyi gittiğini belirtti. Kampın eksikleri görmek açısından önemli olduğuna dikkat çeken Bingöl, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda eksik mevkilere de futbolcu alacağız” dedi.
Üç yıldır, 3.Lig’e çıkmada adeta direkten döndüklerini söyleyen Bingöl, transfer süresi kapanmadan bir iki futbolcu daha almayı planladıklarını aktardı.
Futbolculardan Hıdır ise, ”2’nci etap kampımızda eksiklerimizi görüyoruz. Kamp oldukça verimli geçiyor. Hazırlık maçları oynuyoruz. İyi yolda ilerlediğimizi düşünüyorum.İnşallah bu sene şeytanın bacağını kırıp, takımı 3.Lig’e çıkarmak istiyoruz. 12-13 yeni transfer oldu. Bu arkadaşlarla uyum süresini iyi tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Futbolculardan Cuma da, "Takım olarak yeni oluşum içerisindeyiz. Uyum sürecini atlatıp,lige iyi başlamak istiyoruz. Tam olarak lige hazır değiliz. Lig başlamadan eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.