Abdurrahim Albayrak'tan flaş başkanlık açıklaması

Abdurrahim Albayrak'tan flaş başkanlık açıklaması

Galatasaray’da başkan Ünal Aysal’ın, seçimli genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından sarı-kırmızılı eski başkan Faruk Süren ve eski yöneticiler bir araya geldi.

Galatasaray’da 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimleri bir araya geldi. Eski başkanlardan Faruk Süren, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Fatih Altaylı, bugün öğle saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi.
Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurahim Albayrak, düzenledikleri toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Ünal Aysal'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından bir araya geldik. Durum değerlendirmesi yaptık. Galatasaray'ın geleceğinin sıkıntıya düşmemesi için neler yapabiliriz diye konuştuk” dedi.

Albayrak, değerlendirme ve çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Her şey Galatasaray için. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir yol haritası çizmek istiyoruz. Tüm Galatasaraylıların da beklediği bu" diye konuştu.

Ünal Aysal'ın kesin bir dille ‘Yokum’ dediğini söyleyen eski yönetici Abdurrahim Albayrak, bu karardan geri döndürmeye çalışıp çalışmayacakları hakkındaki bir soruya ise, “Bir şey diyemem ama içeride çok şey konuştuk. Bakalım bu akşam çok şey netleşir" cevabını verdi.