Sinanbey Mahallesi'nde boş bir arsada park halinde olan 16 Y 2563 ve 74 AZ 135 plakalı özel otomobillerin camlarını kıran hırsızlar, otomobilleri çalmak için düz kontak yapmaya çalıştı. İki otomobili de çalıştıramayan hırsızlar, park halindeki 16 KMD 59 plakalı otomobilin camını kırmaya çalıştı. Otomobilin camını kıramayan hırsızlar, son olarak 16 KPJ 90 plakalı özel otomobile yöneldiler. Düz kontak yaparak götürmek istedikleri bu otomobili de çalıştırmayı başaramayan hırsızlar, önüne ip bağlayarak aracı 50 metre çekti. Aracı yine çalıştıramayan hırsızlar, teybini çaldıkları otomobili sokak ortasında bırakarak kaçtı.
Sabah saatlerinde araçlarının başına geldiklerinde şok olan araç sahipleri durumu emniyete bildirdi. Polis oto farelerini yakalamak için çalışma başlattı.
Acemi hırsızlar araçları çalıştıramayınca...
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, acemi oto fareleri, her yolu denemelerine rağmen bir türlü çalıştıramadıkları araçları adeta hurdaya çevirdi.

YORUM EKLE
1
Türkiye’nin ilk yerli hava savunma füzesi!
2
Doğu dondu! Eksi 32 derece!
3
FETÖ dershanelerine operasyon: 23 gözaltı
4
Yarım tonluk kadını ameliyat edecek
5
“FSM Bulvarı için keşke Nilüfer’den de görüş...
6
Milletvekili danışmanına "cinsel taciz"...
7
Çocuk gelinin dram dolu hayatı!
8
Rıfat Ilgaz, 105. yaşında unutulmadı
9
El Bab operasyonunda Türk askerine saldırı! Yaralılar...
10
AİHM'den ihraç edilen öğretmene ret!
SIRADAKİ HABER