Adana Optimum’a Yine "yıldız" Yağacak

Adana Optimum’a Yine "yıldız" Yağacak

Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, sezonun bol kahkahalı filmi “Bana Masal Anlatma”nın Adana’daki özel gösterimi 25 Ocak Pazar günü, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda yapılacak.
OYUNCULAR, ADANALI SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAKLAR
BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin özel gösterimine başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Fatih Artman ile filmde rol alan Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Berat Yenilmez, Çağlar Ertuğrul da katılacak. Oyuncular, 18.45’de gerçekleşecek özel gösterim öncesinde Adanalı sinemaseverlerle buluşacaklar. Hayranları ile söyleşi gerçekleştirecek olan oyuncular, daha sonra filmi Adanalı sinemaseverlerle birlikte izleyecekler.
RIZA İLE AYPERİ’NİN HİKAYESİ
Hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza ile el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı gibi bir genç kız olan Ayperi’nin hikayesini anlatan filmde Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Ercan Yazgan, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan ve Burcu Biricik rol alıyor. Filmde, Tarık Ünlüoğlu, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Yılmaz Erdoğan da konuk oyuncu olarak bulunuyor.