Adaylık için kritik cuma

Adaylık için kritik cuma

Fenerbahçe’de haziran ayındaki genel kurul için adaylığını resmen açıklayan tek isim Ali Koç’tu. Aziz Yıldırım ise adaylığını açıklamasa da çalışmalara erkenden başlamıştı. Yıldırım, “Zamanı gelince adaylığımı koyacağım. Çok önemli açıklamalar yapacağım” demişti. Beklenen gün geldi. Başkan Yıldırım, yarın saat 11.00’de Çırağan Sarayı’nda organizasyon düzenleyecek. Aziz Yıldırım, hazirandaki kongrede aday olduğunu resmen açıklayacak.

Projelerini anlatacak 

Bu özel günde tüm yönetimin Aziz Yıldırım’ın yanında yer alması bekleniyor. Ayrıca çok sayıda kongre üyesinin de Çırağan Sarayı’nda hazır bulunacağı öğrenildi. Yıldırım’ın, adaylığının yanı sıra seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle birlikte, gündeme dair önemli açıklamalar da yapacağı kaydedildi. Aziz Yıldırım, pazar günü ise takımla Kayseri’ye geçecek ve İç Anadolu Turu’na başlayacak.

2015’teki genel kurulda Aziz Yıldırım, Ali Koç için, “Bir sonraki seçimde adayım” açıklaması yapmıştı. Ancak Yargıtay’dan karar çıkmaması nedeniyle Yıldırım, görevi bırakmadı. Ali Koç ise buna rağmen haziran ayındaki Mali Genel Kurul’da adaylığını açıkladı. Koç, 8 aydır sürdürdüğü çalışmalarına son dönemde hız verdi. İstanbul ve Ankara’da Fenerbahçeli kongre üyeleriyle bir araya gelen Ali Koç için de yarın özel bir gün olacak.

Kürekçilerle buluşacak

Koç, Türkiye’nin 3. büyük şehri olan ve çok sayıda kongre üyesinin yaşadığı İzmir’de Fenerbahçeliler ile bir araya gelecek. Kaya Thermal& Convention’daki organizasyon saat 18.30’da başlayacak. Ali Koç, saat 20.00’de kürsüye çıkarak İzmir’deki Sarı-Lacivertliler’e seslenecek ve projelerini anlatacak. Koç’un açıklanan bir sonraki büyük organizasyonu ise 17 Nisan’da İstanbul’da
kürek şubesindeki üyelerle olacak.

Aidat için songün 31 Mart

Fenerbahçe Kongre Üyeleri’nin, haziran ayındaki seçimli olağan genel kurulda oy kullanabilmeleri için aidat borçlarının bulunmaması gerekiyor. Ödemelerin yapılması için ise son tarih 31 Mart... Oy kullanmak isteyen üyelerin cumartesi günü aidatlarını yatırmaları gerekiyor. Kongre üyeleri, bu tarihten sonra ödeme yapsalar bile seçimli olağan genel kurula katılamayacaklar.