Adrasan Sahili Temizlendi

Adrasan Sahili Temizlendi

Antalya’nın Kumluca ilçesi Adrasan sahili Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.
Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi’nde yaz sezonunun sona ermesi ve yağmurların ardından denizde oluşan dalgalarla sahile çıkan atıklar, Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Ekipler tarafından toplanan yaklaşık üç kamyon çöp, belediye çöplüğüne götürüldü.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan’ın ilçenin turizme açılan bir penceresi olduğunu ve Adrasan’da belediye olarak yapılması gereken tüm hizmetleri imkanlar dahilinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu çalışmalardan birinin de Adrasan’ın temizliği olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, yaz sezonun sona ermesi ve yağışların ardından denizin dalgalarla sahile çıkardığı çöpleri ekiplerin topladığını, böylece hem sahili hem de denizin tekrar kirlenmesini önlediklerini belirtti.
Adrasan’da belediye olarak bundan sonrada hizmetlere devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çetinkaya, Adrasan’ı sürdürülebilir turizmin yapıldığı Türkiye ve dünyanın ender yerlerinden bir yer olması için çalışacaklarını bildirdi.