Ağrı İçin Hep Birlikte El Ele

Ağrı İçin Hep Birlikte El Ele

Birlik Vakfı ve Genç Birlik Ağrı Şubesi, 4 Şubat günü düzenleyecekleri "Ağrı İçin El Ele 2015’te 15 Proje" tanıtım programına vatandaşları davet etti.
Açıklamalarda bulunan Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Mehmet İstemihan, Ağrı hem eğitim hem de sosyal aktivite açısından diğer illere nazaran imkânlardan kısıtlı şekilde yararlandığını belirterek, “Bizler Ağrı’nın sorununu ve derdini kendimize dert bildik. Başımızı yastığa her koyduğumuzda bu il için faydalı neler yapabiliriz, ne tür adımlar atabiliriz diye düşündük. Ağrı hizmete susamış bir kenttir. Bizler, arkadaşlarımızın fikirlerini dostluk meclisinde 15 proje haline getirdik. Ağrı’nın bu hizmeti hakkettiğini düşünüyoruz. Bu aslında bir gelecek meselesidir. Bu yarınlarımızın, çocuklarımızın en güzel şekilde ve en güzel yerde olması için yapabileceğimiz faaliyetleri kapsamakta. Faaliyetler arasında özellikle eğitim alanında faaliyetlerimiz var. Bunun yanı sıra kültür alanında ve sosyal aktiviteler alanında faaliyetlerimiz var. İlimize gerçekten daha iyilerini layık görürüz. Şu anlık iddia ediyoruz ki daha iyisini yapana kadar en iyisi bunlar olacak. Birliğimizi, beraberliğimizi ve hizmete ne kadar susadığımızı ve hizmeti ne kadar istediğimizi Ağrı’dan bütün Türkiye’ye duyuralım. Bu vesile ile bizlere destek olan değerli büyüklerimize ve Birlik Vakfı Başkanı Metin Kılıç’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
İstemihan, kentte 4 Şubat Cumartesi günü saat 18.00’da Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyecekleri "Ağrı İçin El Ele 2015’te 15 Proje" tanıtım programına tüm vatandaşları davet ettiklerini kaydetti.