Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek Hendek’te (1)

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek Hendek’te (1)

Koordinasyon toplantıları kapsamında Sakarya’da ilçe ziyaretleri yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, ilk durağı olan Hendek ilçesinde bakanlık çalışmalarını anlatarak, ASDEP projesi hakkında bilgi verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, koordinasyon toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bugün ilk durağı Hendek Kaymakamlığı olan Atabek, burada Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
İlçe müdürlüklerin yaptığı çalışmaları önemsediklerini belirten Bakan Yardımcısı Atabek, “Bakanlık olarak sizlerin işlerini nasıl kolaylaştırırız diye çalışıyoruz. Hendek başarılı bir ilçemiz. Burada yaptığımız çalışmaları rapor haline getirecek bakanlığımıza sunacağız” dedi.
Toplantıda bakanlığın Aile ve Sosyal Destek Uzmanlığı Projesi’nden (ASDEP) bahseden Atabek, “Projemiz Sakarya’yı yakından ilgilendiriyor. Sakarya’mız pilot iller arasında bulunuyor. Proje kapsamında sosyal çalışmacı ailenin ayağına kadar gidecek ve danışmanlık hizmeti verecek. 3 sosyal çalışmacı en kısa süre içerisinde Hendek’e gelerek çalışmalarına başlayacak” dedi.
Daha sonra AK Parti Hendek İlçe Başkanlığına geçen Bakan Yardımcısı Atabek, burada ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ve kadın kolları tarafından karşılandı. Kısa bir konuşma yapan Atabek, “Güçlü bir belediyemiz ve teşkilatımız var. Hendek her zaman belediyesiyle ve teşkilatıyla örnek olmuştur. Önümüzde genel seçimler var ve yine yollara revan olacağız. Çok çalışacağız” diye konuştu.
Devamında Hendek Belediyesi’ne geçen Atabek’e Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediyenin çalışmaları ve hedefleriyle alakalı bir sunum yaparak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Talebin hangi ilçeden gelirse gelsin sorunun çözümü konusunda çalışma yaptıklarını belirten Atabek, “Sayın bakanımız ilçe başkanlarımızdan gelen talepleri diğer bakanlarımızla görüşerek, sorunu çözme yoluna gidiyor. Yeter ki başkanlarımız bu konuda talepte bulunsun. Biz bu memlekete hizmet etmek zorundayız. Sakarya her türlü hizmeti hak eden bir şehir. Koordinasyon toplantılarımızdan da elimizde bir çok dosya ile ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı.