Ak Kadınlardan Rektör Acar’a Ziyaret

Ak Kadınlardan Rektör Acar’a Ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti.
Kısa süre önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen Ayşe Atar, ASÜ’nün şehir için son derece önemli kurumlardan birisi olduğunu söyledi. Akademik ve bilimsel çalışmaların üretilmesinin yanı sıra, şehrin potansiyelinin ortaya çıkması bakımından da üniversitenin önem teşkil ettiğini kaydeden Atar, “Üniversitemiz hızlı şekilde büyüyor. Özellikle son 3 yıl içinde geldiği nokta hepimize gurur veriyor. Sayın Rektörümüze ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Ayşe Atar, AK Parti Kadın Kolları olarak, özellikle eğitim ve çevre konularında çalışmalar üretmek istediklerini, bu hususta hazırladıkları projeler olduğunu ve üniversiteden katkı beklediklerini söyledi.
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar da, ziyaretin kendisini memnun ettiğini söyleyerek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar ve ekibine teşekkür etti.
Yapılan kısa açıklamaların ardından heyet, eğitim ve çevre hususunda yapılabilecek çalışmaların detaylarını görüştü.