Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatı Engelliler Komisyonu Başkanlığına Çoban Getirildi

Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatı Engelliler Komisyonu Başkanlığına Çoban Getirildi

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı Engelliler Komisyonu Başkanlığına getirilen Soner Çoban, hangi görüşten ve partiden olursa olsun tüm engellilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.
Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çoban, yeni göreve getirilmesi nedeniyle kendisiyle alakalı bilgi verdi. Çoban, “Çeşitli engelli sivil kuruluşlarında 23 yıl engelliler için elimden geldiğince gönüllü olarak çalıştım bu zaman zarfı içerisinde şehrimizde bir çok hükümet ve siyasi parti temsilcileri ile işbirliği yaptım. Engelliler konusunda engin tecrübeler edindim” dedi.
Kurduğu ekip arkadaşlarının kendisi kadar engelliler konusunda deneyimli ve göreve hazır olduğunu da anlatan Çoban, “Amacımız AK Parti iktidarının engellilere sunduğu sağlık, eğitim, spor ve sosyal hayata uyum konusunda devrim niteliğindeki hizmetleri şehrimizdeki engellilerin yararına kullanımı konusunda çalışmalar yapmak. Bu nedenden dolayı engelli kader arkadaşlarımıza sesleniyoruz. Hangi parti hangi görüşten olursanız olun AK Parti Engelliler Komisyonunun kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Gelin şehrimizdeki engelleri beraber ele ele kaldıralım yarınlara ve mutlu bir şekilde yürüyelim” diye konuştu.