Ak Parti Heyeti, Öğrenci Danışma Stantlarını Ziyaret Etti

Ak Parti Heyeti, Öğrenci Danışma Stantlarını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti’nin gençliğe de önem verdiğini bildirdi.
Tüfenkci, beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut ve İdris Boztaş, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ali Ataş ve Üniversite Başkanı Metin Tay ile birlikte, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesi’nde (MAŞTİ) hizmet veren AK Parti Gençlik Teşkilatı üniversite öğrenci danışma standını ile diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarının stantları da ziyaret etti.
MAŞTİ Müdürü Yüksel Yıldırım’ın da yer aldığı ziyarette açıklama yapan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti’nin gençliğe de önem verdiğini belirterek, “Her yıl üniversite kayıt döneminde olduğu gibi çeşitli sivil toplum kuruluşları ile beraber, AK Parti Gençlik teşkilatı üniversite öğrenci danışma standında ilimize gelen öğrencilere rehberlik hizmeti verilmektedir.Gönüllü olarak başlattıkları bu çalışmalar, üniversite hayatında ilk adımı atacak gençlere Malatya’yı tanıma ve tanıtma, emin insanlarla yol yürüme ve barınma konusunda yardımcı oluyoruz. Özellikle yurt konusunda yardımcı olmaları konusunda arkadaşlarımız burada” ifadelerini kullandı.