AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER:

AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER:

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider: “İster Devlet Bahçeli gelsin Nevşehir’den aday olsun, ister Kemal Kılıçdaroğlu gelsin aday olsun. AK Parti Nevşehir’de seçimleri 3-0 kazanır. Nevşehir’in 4 milletvekilliği olsa 4-0 kazanır” dedi.
Milletvekili Gizligider yaptığı açıklamada, 7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimleri için partilerindeki çeşitli kademelerde görev alan herkesin büyük bir gayret ve özveri ile çalışacağını kaydetti. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de tüm seçimleri kazanarak büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Gizligider: “Nevşehir’de üç dönemdir milletvekilliği seçimlerini partimiz 3-0 kazanıyor. Aynı zamanda 3 dönemdir belediye başkanlığı seçimlerini de kazanıyoruz. Bunda tüm partililerimizin büyük emekleri var. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizlerde onların bu emekleri karşılığında şehrimiz ve ülkemiz için gayretle çalışıyoruz” dedi.
Bu güne kadar gerek milletvekilleri olarak kendilerinin gerekse de partilerindeki çeşitli kademelerde görev alan yöneticilerin uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Gizligider, hedeflerinin yeniden Nevşehir’de seçimleri 3-0 kazanmak olduğunu vurguladı. Bunun için yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceklerini ifade eden Gizligider, il genelindeki teşkilat kongrelerinin tamamlanmasının ardından seçim startının verileceğini açıkladı.
Partilerinin yeni dönemde anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla yeniden iktidara geleceğini ve AK Parti’nin hakiki ustalık ve ince işçiliği döneminde Türkiye’ye altın bir çağ yaşatacağını söyleyen Gizligider, “İster Devlet Bahçeli gelsin Nevşehir’den aday olsun, ister Kemal Kılıçdaroğlu gelsin aday olsun. AK Parti Nevşehir’de seçimleri 3-0 kazanır. Nevşehir’in 4 milletvekilliği olsa 4-0 kazanır. Bundan en ufak bir endişemiz yok” diye konuştu.