AK PARTİ ODUNPAZARI İLÇE TEŞKİLATI’NIN MAHALLE DANIŞMA MECLİSLERİ TOPLANTILARI

AK PARTİ ODUNPAZARI İLÇE TEŞKİLATI’NIN MAHALLE DANIŞMA MECLİSLERİ TOPLANTILARI

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı tarafından Emek ve Vişnelik mahallelerinde Danışma Meclisi toplantıları düzenlendi.
Emek Mahalle Temsilciliği’ndeki toplantıya, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü , Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ile İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Mahallenin sorunlarını dinlendiği ve çözüm yolları için fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda konuşan İlçe Başkanı Doğan ‘’Emek Mahallesi Odunpazarı bölgemizin en büyük mahallesi olma özelliğini taşımaktadır. Emek mahallesinin bizdeki yeri çok ayrıdır. Emek mahallesinin partimize emekleri çoktur, biz de bu vefa ile Emek mahallemize her türlü hizmeti edeceğimize her sıkıntı ve dertlerinde yanlarında olacağımıza söz veriyoruz’’ şeklinde konuştu.
Yaklaşan seçimler için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten mahalle yönetimi ise seçim günü sandık görevlisi olarak çalışacak ekip arkadaşlarını büyük bir titizlik içinde seçtiklerini belirttiler. Yöneticiler, “Yarın seçim olsa Emek Mahallesi bu seçimlere hazırdır, teşkilatlarımız hiç durmadan çalışmaktadır, Emek mahallesi olarak partimizin her zaman arkasındayız ve arkasında olmaya devam edeceğiz” dediler.
Ak Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Vişnelik Mahalle Danışma Meclisi’nde ise mahalle teşkilat yapısı ve sandık yönetim kurulları ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Vişnelik mahallesi merkez mahallelerimizin en önemli olanlarındandır. Üye sayımızın ve Ak Partili seçmenin yoğun olduğu mahallemizde seçim hazırlıkları özverili bir şekilde devam etmektedir. Vişnelik mahallemizden bu seçimlerde büyük destek istiyoruz ve inanıyoruz ki Vişnelik mahallemiz bize bu seçimlerde destek olacaktır’’ dedi.
Mahalle yöneticileri ise, şehrin önemli mahallelerinden birisi olan Vişnelik’te yaklaşan genel seçimler için tüm çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini belirterek “Amacımız Vişnelik mahallesinde ciddi bir oy artışını sağlamaktır” diye belirttiler.