AK Parti Orhaneli'de başkan belli oldu

AK Parti Orhaneli'de başkan belli oldu
AK Parti Orhaneli Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi İbrahim Hüsniye Çağlayan Konferans Salonu'nda gerçekleşirken, tek adayla gidilen kongrede 290 oyla AK Parti Orhaneli Gençlik Kolları Başkanı Ersoy Sönmez oldu.

Kongreye, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kederli ile yönetimi, Orhaneli İlçe Başkanı Ali Akyurt, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Bal ve Çok Sayıda Partili üye katıldı.

Tek adayla gidilen kongrede 290 delegenin oyunu alan Gençlik kolları Başkanı Ersoy Sönmez oldu. Kongrede yapmış olduğu konuşmada Ak Parti Gençlik Kolları olarak durmadan büyüyerek sağlam adımlarla ilerleyeceklerini ifade eden Sönmez, "AK Parti’nin mücadelesi, bir medeniyet mücadelesidir. Bir adalet mücadelesidir. Bir kalkınma mücadelesidir. Bizim sevdamız, bizim aşkımız, bizim kavgamız bu toprakların selametini garanti altına almak, ecdadımızın emanetini sağ salim gelecek nesillere teslim etmektir. AK Parti gençliği ülkemiz için, yarınlarımız için ve daha büyük bir Türkiye için yeni Türkiye'nin sorunlarını sahiplenen bir gençliktir. Bu anlamda biz gençler olarak çok çalışmalı verilen mücadeleye en büyük katkıyı sağlamalıyız" dedi.