AK PARTİ YAZIHAN İLÇE GENÇLİK KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİ

AK PARTİ YAZIHAN İLÇE GENÇLİK KOLLARI 4. OLAĞAN KONGRESİ

MALATYA (İHA) – AK Parti Yazıhan İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde Fatih Kılıç, tek liste ile girdiği seçimde başkan seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongreye AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hüseyin Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hediye Güler ve çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Veysel Ateş, Yazıhan siyasetinde önemli bir günün yaşanmakta olduğunu belirterek, AK Parti’nin her zaman kadrolarında gençlere yer veren önemli bir siyasi oluşum olduğunu söyledi.
Yazıhan Belediye Başkanı Öztürk ise, AK Parti’nin gençlik kollarının diğer partilerin gençlik kolları gibi sanal olmadığını vurgulayarak, “Diğer partilerin gençliği gibi hayali değildir. Diğer partilerin gençliği gibi kağıt üzerinde yazılan isimler asla değildir. AK Parti gençliği elbette gece gündüz çalışacaktır. Sadece pankart asan, sadece bayrak asan, sadece broşür dağıtan, sadece süsleme yapan birimler olmamalıdır” dedi.
AK Parti’nin gençliğinin aynı zamanda hareketin merkezinden olduğunu ifade eden Öztürk, “Bu kutsal davanın ruhudur. Bu davanın heyecanıdır, dinamizmidir. Bu davanın asil ve coşkulu damarıdır, özüdür. Gençliğimizin bu bilinçle hareket etmeleri ve parti disiplinini göz ardı etmemelerini ve siyasette belirleyici olmalarını arzu ediyoruz. Sevgili gençler bu şuurla çalışmalarımızı yapacağınızdan şüphemiz yok. İlçe belediye başkanı olarak her zaman teşkilatımızla beraber olacağımı ve tek yumruk olarak çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. En iyi sonuçları önce aldık, daha iyi sonuçları 7 Haziran 2015’de daha yüksek oranda almak hedefimiz olacak’’ şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Yazıhan’da birlik, beraberlik ve bütünlüğü daha önceki seçimlerde gördüklerini ifade ederek, bu başarının önümüzdeki seçimlerde daha fazla artacağını umduklarını söyledi. Hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Çakır, “Sizlere layık olmaya çalışacağız” dedi.
Milletvekili Akın ise, Yazıhan’daki başarılarından dolayı Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve İlçe Başkanı Veysel Ateş’e teşekkür ederek, “Geleceğimiz genç kardeşlerimizin çalışmalarına bağlıdır” dedi. Milletvekili Şahin de, AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu ifade ederek, “Fatih Kılıç kardeşimiz bu bayrağı daha yükseklere taşımanın bilinci ve şuuru içerinde hareket eder. AK Parti bu güne kadar taşıyan kurucu kadrosu içerisinde yer alan kadro yeni bir Türkiye inşa etme içerisindeyiz. İnancımıza söz söyletmeyiz, hele hele peygamberimize asla söz ettirmeyiz, göğsümüzü siper ederiz’’ diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde birlikte çalışarak, el ele kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi. AK Parti eski İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci de, Yazıhan’ın her zaman kendine yakışanı yaptığını dile getirerek, “Yazıhan İl Kongresi’nde yerel seçimlerde, genel seçimlerde farklılığınızı gösterdiniz. İnşallah 7 Haziran’da da bu duruşunuzu göstereceğinize inancım tamdır” dedi.
Konuşmaların ardından geçilen kongrede Yazıhan İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu listesi şöyle oluştu;
“Fatih Kılıç (Başkan), Emrah Beyaz, Cengiz Gaffar, Ferhat Yoldaş, Emrah Kılavuz, Ünal Özdoğan, Akif Çınar, Cebrail Ateş, Turgay İlhan, Habip Koç, Emrah Hacıoğlu, Mehmet Canpolat, Adem Korkmaz, Selim Kala.”