Ak Parti’de Kongre Heyecanı

Ak Parti’de Kongre Heyecanı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, "Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. olağan kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır" dedi.
Yeşiltaş, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 13 Aralık 2014 Cumartesi günü Adana’da olacağını ve AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın 5. Olağan Kongresine katılacağını hatırlatarak, "AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı olarak kongre hazırlıklarının sonuna geldik, şimdiden kongre heyecanını yaşıyoruz. İlçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte gerekli çalışmalarımızı yaptık. AK Parti 5. Olağan Kongre takvimine göre il kongremiz 13 Aralık Cumartesi günü Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Kongremize başbakanımızın yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Soylu ve Ekrem Erdem ve milletvekillerimizin katılımı ile yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimizi cumartesi günü yapılacak kongremize davet ediyoruz.
Yeşiltaş, "AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; başlayan olağan kongre sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. olağan kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır. Yeni Türkiye yolunda, birlik ve beraberlik içinde geçecek il kongremizin partimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.