Ak Partililer, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Ak Partililer, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi AK Parti Yönetimi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, beraberindeki İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve İlçe Yönetimi ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Partililerin kendilerini tanıttığı ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, "Bugün buraya kendimizi size tanıtmaya geldik. Bundan sonraki süreçte ilçemiz adına sizlerle koordineli bir şekilde çalışmalara imza atmak istiyoruz" dedi.
Çerkezköy’ün asayiş bakımından sorunsuz bir şehir olduğuna dikkat çeken Abdullah Öge, "Son zamanlarda ülkemiz genelinde bonzai denen bir illet türedi. Gençlerimizin bu zararlı maddeden uzak durması için sizler elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu kapsamda Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. İlçemizde çok fazla olay meydana gelmiyor. Bunun en büyük nedeni de sizlerin almış olduğu önlemlerdir. Eğer Çerkezköy gibi hızlı nüfus artışı olan bir ilçede çok fazla olay olmuyorsa, bu emniyet teşkilatının başarısını gösterir" diyerek Murat Ogan nezdinde tüm polis teşkilatına teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ise, "Öncelikle yalnız bonzai değil, tüm uyuşturucu maddelerle mücadelede, hatta tüm asayiş olayları ile mücadelede, bunların önüne geçmede başarılı olabilmek için durumu şahsileştirmeden tüm şehir birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. İletişim kanallarını sağlıklı bir şekilde kullanmamız gerekmektedir. Anca o zaman gençlerimizi uyuşturucudan, ilçemizi de olaylardan koruyabiliriz" ifadelerini kullandı.