Akdeniz’de Zabıta Müdürlüğü’ne 3 Yeni Araç Alınacak

Akdeniz’de Zabıta Müdürlüğü’ne 3 Yeni Araç Alınacak

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, Zabıta Müdürlüğü’nün hizmetlerini daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yürütebilmesi için 3 yeni araç alınmasına oy birliği ile karar verdi.
İlk oturumunu 2 Eylül günü gerçekleştiren Akdeniz Belediye Meclisi, gündemdeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere 2’nci birleşimi için toplandı. Akdeniz Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Meclis toplantısına Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Eş Başkan Vekili Fayik Eroğlu Başkanlık etti. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclis tutanak özetleri oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 3’üncü maddesinde bulunan, 2015 mali yılı ücret, vergi, resim ve harç tarifelerini içeren plan ve bütçe komisyonu ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu raporları, komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.
Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftasında, meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı kararla müdürlüğün araç parkı da geliştirildi. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yürütebilmesi için gündeme alınan ve kabul edilen karar gereğince, müdürlüğe 3 yeni araç alınacak. Buna göre Zabıta Müdürlüğünün ihtiyacı olan 1 adet çift kabin pick-up, 1 adet kamyonet ve 1 adet binek araç, 2014 yılı bütçesinden en kısa sürede temin edilerek tahsisi yapılacak.