AKIN’DAN YAZIHAN ATLI CİRİT VE BİNİCİLİK İHTİSAS SPOR KULÜBÜ’NE ZİYARET

AKIN’DAN YAZIHAN ATLI CİRİT VE BİNİCİLİK İHTİSAS SPOR KULÜBÜ’NE ZİYARET

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ihsan Akın, Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Spor Kulübü başkanlığına seçilen Tahsin Güler’i ziyaret etti.
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Spor Kulübü Başkanlığı’na yeniden Tahsin Güler’in seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bir ata sporu olan atlı ciridin eskiden olduğu gibi yeniden önem kazanmasını istediklerini belirten Akın, “Bu anlamda da tabii biz hayırlı olsun demek için hem buradayız. Hem de bütün bu ilgili kurum ve kuruluşların da inşallah bu cirit sporuna sahip çıkmalarını ata sporuna sahip çıkmalarını istiyoruz.”dedi.
Güler’e ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Akın, “Hem ilimiz için hem Yazıhan’ımız için inşallah hayırlısı olur. Türkiye genelindeki dereceleri inşallah başkanımızın çalışmalarıyla Malatya’ya kazandırılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Spor Kulübü Başkanı Tahsin Güler ise, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri 5. Olağanüstü Kongre ile başkanlığa yeniden seçildiğini belirterek, “Yazıhan Belediye Başkanımız Nevzat Öztürk öncülüğünde inşallah daha güzel yerlere gelmeyi temenni ediyoruz” dedi.
Güler, Akın’a ziyaret için teşekkür etti. İhsan Akın, daha sonra Yazıhan Belediye Başkanı Bevzat Öztürk’ü de makamında ziyaret ederek, ilçede küçükbaş hayvancılığın sorunları ve çözümleri konusunda yetkililerle istişarelerde bulundu.