Aktaş Holding, küresel ölçekte yatırımlara devam ediyor

Aktaş Holding, küresel ölçekte yatırımlara devam ediyor

Aktaş Holding’in Bulgaristan’daki üretim üssü olan ve bölge ekonomisine ciddi katma değer sağlayan Techno (Tekno) Aktaş, büyüme yolunda emin adımlarla ilerlemeyi sürdürürken, bu kapsamda önemli bir yatırım hamlesine daha imza atıldı.

Aktaş Holding tarafından 2008 yılında devreye alınan Techno Aktaş’ın 10. kuruluş yıl dönümünde, faaliyet gösterdiği kent olan Plovdiv (Filibe) kentindeki üretim tesislerine, depo işlevi görecek yeni ek bina yatırımı, düzenlenen törenle devreye alındı.

Techno Aktaş’ın üretim tesislerinde gerçekleşen açılış törenine, Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ve Techno Aktaş çalışanlarının yanı sıra; BULTİŞ Yönetim Kurulu üyeleri (Bulgar Türk İş Adamları Derneği) ve protokol mensupları katıldı.

Kalite ve insana yatırımda önemli başarılara imza atıyor

Açılışta konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Techno Aktaş açısından çok özel ve tarihi bir güne şahitlik ettiklerine değinerek; “10 yıl önce temelleri atılan Techno Aktaş, kurulduğu günden beri Bulgaristan’dan Avrupa’ya uzanan yolculukta, kalite ve insana yatırım anlamında önemli başarılara imza atıyor. Özellikle 2017 yılı, Aktaş Holding’in kurumsal gelişim ve dönüşüm yolculuğunda önemli bir yere sahip. Bildiğiniz gibi 2017 yılıyla birlikte Aktaş Holding olarak, “Dijital Marka ve Pazarlama ile Liderlik” olgusuna odaklandık. Bu çerçevede, rekabetin yoğun yaşandığı küresel piyasalarda, güçlü yönlerimizi ön plana çıkararak, rekabette avantajlı duruma gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

Hedef çıtasını en yükseğe koyduk

Toplam kalite yönetimine ve dijital dönüşüme öncelik veren Aktaş Holding’in, ‘şirketin en önemli kaynağı’ olarak gördüğü insan kaynağını da sürekli olarak geliştirme gayretinde olduğuna vurgu yapan Sami Erol, “Aktaş Holding olarak, hedef çıtasını en yükseğe koymuş durumdayız. Küresel düzeyde markalaşma hamlelerimiz doğrultusunda, AR-GE ve inovasyon ağırlıklı gelişim stratejilerine yoğunlaşarak, Endüstri 4.0’a uygun adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu anlamda, hep birlikte çok çalışmaya devam ederek, Aktaş Holding’i küresel ölçekte zirveye taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Katma değerli işler yapmaya devam ediyoruz

Sami Erol’un ardından söz alan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş’ta, Aktaş Holding olarak dünya ölçeğinde çok hızlı şekilde büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerine vurgu yaparak, “Techno Aktaş, ilk günden bu yana sadece ekonomik faaliyetlerle değil; topluma katkı sağlayacak sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da örnek gösterilen bir kuruluş oldu. Hep birlikte iyi ve katma değerli işler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah daha nice 10 yıllar boyunca Techno Aktaş, şirketimize ve bölge ekonomisine değer katmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.