ALANYASPOR’A YENİ STOPER

ALANYASPOR’A YENİ STOPER

ANTALYA (İHA) – PTT 1. Lig’de mücadele eden Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig takımı Gaziantepspor’dan aldığı Erman Bulucu ile kadrosunu güçlendirdi.
Albimo Alanyaspor ara transfer döneminin son gününde Gaziantepspor’dan 26 yaşındaki stoper Erman Bulucu’yu renklerine bağladı. Genç oyuncu, kendisini 2,5 yıllığına turuncu yeşilli renklere bağlayan imzayı Albimo Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde attı. İmza törenine kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve bazı yöneticiler katıldı.
Başkan Çavuşoğlu, stoper mevkindeki eksiği transferin son gününde Gaziantepspor’dan Erman Bulucu’yu alarak giderdiklerini söyledi. Kulübüyle ilişkisini keserek dün akşam saatlerinde Alanya’ya gelen Erman ile anlaşarak sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, “İnşallah iyi bir sezon geçirir ve Alanyaspor’a faydalı olur” dedi.
Yeni transfer Erman Bulucu ise, takıma taktı sağlamak istediğini ifade ederek, “Her iki taraf için de hayırlı olsun. Umarım güzel bir sezon geçer. Nereye geldiğimin farkındayım. İyi idare edilen ve hedefleri olan bir kulüp. Tüm konsantrasyonumla Alanyaspor’a katkı sağlamak için çalışacağım” diye konuştu.
Bu sezon lig maçlarında forma giymeyen Erman Bulucu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmada görev aldı. Erman Bulucu daha önce Manisaspor, Göztepe, Menemen Belediyespor ve Sancaktepe Belediyespor takımlarında forma giydi.