Almeda öğrencileri Serkan Duru'yla buluştu

Almeda öğrencileri Serkan Duru'yla buluştu

Okul bünyesinde oluşturduğu kulüplerle çeşitli alanlarda öğrencileriyle etkinlikler organize eden ve alanında deneyimli uzman kişileri öğrencileriyle bir araya getiren Özel Almeda Okulları, bu kapsamda İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Bursa Bölge Sorumlusu, Eğitmen ve Yazar Serkan Duru’yu “Odaklan, Harekete Geç!” konulu seminerle öğrencileriyle buluşturdu. Özel Almeda Okulu konferans salonunda gerçekleşen seminerde; farklı meslek gruplarından başarılı insanların hayatları ve başarı yolculukları, başarılı olmak için yapılması gerekenler, hayal etmenin önemi vurgulanırken, çok çalışmak ve emek sarf etmek gerektiği vurgulanarak, motivasyon arttırma konuları ele alındı. Seminerin açılışında konuşan Almeda Okulları’nın Genel Müdürü, eğitimci Taylan Ocak, “Öğrencilerimizin ufkunu genişletmek ve bakış açıları değiştirmek için seminerler organize ediyoruz. Bu kapsamda bugün de Serkan Duru’yu, öğrencilerimizle bir araya getirdik” dedi.

ÇALIŞMA VURGUSU

Serkan Duru, yaptığı sunumda öğrencilerin çok çalışması gerektiğini ve ülkenin gelişmesinin eğitimli, kendini yetiştirmiş bireylere bağlı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Karar verin, harekete geçin, odaklanın, başarırsınız. Başarılı olmak için yapılması gerekenlerin başında bazı konfor alanlarından fedakarlık etmek geliyor. Ancak çok çalışarak, kendini sürekli yenileyerek istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Odaklanma ve motivasyon da diğer önemli faktörler. Hedefine odaklanmış, yüksek motivasyonla emek verenler başarıya ulaşacaktır. Yeterince çalışan herkes istediği başarıya ulaşır.”

Seminer sonunda Almeda Okulları’nın Genel Müdürü Taylan Ocak, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bursa Bölge Sorumlusu Serkan Duru’ya çiçek takdim etti.