Alp Yalman: Herkesin içi rahat olsun

Alp Yalman: Herkesin içi rahat olsun
Galatasaray’ın başkan adayı Alp Yalman, kulübün zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Herkesin içi rahat olsun. Bu kulüpte hiçbir görev yerde kalmaz. Kimsenin o kadar endişeleneceği bir durum yok” dedi.

NTV Spor’a telefonla bağlanan Galatasaray Başkan Adayı Yalman, Ünal Aysal’ın yeniden başkan adayı olmayacağını açıklamasıyla ilgili, “Kendi iradesi ve düşüncesi. Ona saygıyla bakmaktan başka bir şey yapamam” diye konuştu.

Başkan seçildiği takdirde yapacaklarını planladığını ifade eden Yalman, “Tabii ki kafamızda yol haritamız ve yapılacak şeylerin ne olduğuyla ilgili düşüncelerimiz var. Fakat bunların hakiki durumunu, oraya gelmek nasip olursa göreceğiz. Tedbirlerimizi ona göre alacağız. Ünal Başkan gibi kulübün içinde değiliz. Kulübün mali hareketlerini o daha yakından biliyordur. Biz ancak bize verilmiş raporları görerek takip edebiliyoruz” şeklinde konuştu.
Yalman, Ünal Aysal’ın kararını değiştirip aday olması durumunda bir şeyin değişmeyeceğini dile getirerek, “Ben Ünal’ın yönetiminin bazı hususlarda başarılı olduğunu bazılarında ise o kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Herkesin içi rahat olsun. Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Ama bu kulüpte hiçbir görev yerde kalmaz. Kimsenin o kadar endişeleneceği bir durum yok” açıklamasında bulundu.

Yalman, başkan seçilmesi halinde görev vereceği yöneticiler ve teknik direktörün sorulması üzerine ise, “Bana bunları şimdi sormayın. Şu anda takımın başında bir arkadaş var” cevabını verdi.