Alp Yalman tekrar aday olacak mı?

Alp Yalman tekrar aday olacak mı?

Galatasaray’ın olağan üstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Alp Yalman, seçimleri kaybettiğini ama sarı-kırmızılı kulübe elinden gelen tüm yardımı yapacağını söyledi.

Yalman, bir sonraki seçimlerde aday olmayı düşünmediğini açıkladı.

Alp Yalman ve teknik direktör Hikmet Karaman, Üsküdar Belediyesi’nin Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği bir etkinlikte bir araya geldi. Yalman, başkanlık seçimini kaybetmesi ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Söyleyecek bir şey yok. Galatasaray tercihini o yönde kullandı. Bundan sonra hepimizin görevi Galatasaray’a elimizden gelen yardımı göstermek" dedi.

Yalman, bir sonraki seçimlerde ise şuan için aday olmayı düşünmediğini dile getirdi.

Basın mensuplarının Galatasaray’ın aldığı kötü sonuçları sorması üzerine Alp Yalman, "Böyle olmasını istemezdik ama içinde olduğu durum bu. Artık ligde de kupada da yapabileceğinin en iyisini yapacaktır" açıklamasında bulundu.

Teknik direktör Hikmet Karaman ise, Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na başarılar dileyerek, "İyi bir şans. Bu şansı da değerlendirmek onun elinde. Bu sadece Galatasaray için değil tüm kulüpler için geçerli. Birileri gelecek, çalışacak. Bizim de temennimiz başarılar dilemek. Teknik ekip olarak da bizlerin amacı büyük bir kulübü alıp, geçmiş performansımızın çok daha üstüne çıkıp, farklı işler yapmaktır" diye konuştu.