Altınordu Çocuk Tiyatrosu İlk Gösterisine Çikti

Altınordu Çocuk Tiyatrosu İlk Gösterisine Çikti

Altınordu’nun 83. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda kurduğu çocuk kulübü, eğlenceli etkinliklerle her gece binlerce İzmirlinin akınına uğruyor.
Hafta sonunun en çok ilgi çeken etkinliği, ilk gösterisine çıkan Altınordu Çocuk Tiyatrosu oldu. İzmir’de 30 yıl boyunca çocuk tiyatroları sahneleyen usta oyuncu Kemal Aygen yönetimindeki ekip, beslenme, iyi taraftar, fair-play ve spor yapmayla ilgili interaktif oyunlarını İzmirlilere sundu. Çocukların da sahne aldığı gösteri, büyük beğeni topladı. Altınordu Bandosu’nun ziyaretçileri coşturduğu Altınordu Çocuk Kulübü’nde 3 adet Play Station 3 ödüllü “3 Korner 1 Penaltı” turnuvası, LCD televizyon ödüllü bayanlar penaltı yarışması ve langırt maçları da büyük ilgi topladı. 30 Ağustos gecesine özel Altınordu logolu ve Türk bayraklı binlerce balon da ziyaretçilere dağıtıldı.
RAKİP AKHİSAR BELEDİYESPOR
Altınordu, lige verilen milli maç arasını değerlendirmek amacıyla Akhisar Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. 6 Eylül Cumartesi saat 17.00’deki maç Akhisar Stadı’nda yapılacak. Sportif Direktör Murat Dizdar, bir gün önce Akhisar’a gidip kamp yapılacağını belirterek, “Lig arasını boş geçmemek adına iki takım için de güzel bir maç organizasyonu olacak. Akhisar halkı da maçlarını Manisa’da oynayan takımlarını, kendi stadında izleme fırsatı bulabilecekler” dedi.