ANİDEN BASTIRAN DOLU VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

ANİDEN BASTIRAN DOLU VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

Taksim’de aniden bastıran fındık büyüklüğündeki dolu yağışı vatandaşlara zor onlar yaşattı. Yaklaşık 15 dakika süren yağış sürücülere de zor anlar yaşatırken bazı vatandaşların kapüşonlarını çekerek korunmaya çalıştıkları gözlendi.
Taksim’de akşam saatlerinde bastıran fındık büyüklüğündeki dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yağışın bir anda doluya dönüşmesi üzerine çareyi saçak altlarında yağışın dinmesini beklemekte buldu. Fındık büyüklüğündeki doludan zarar görmek istemeyen bazı vatandaşların kapüşonlarını çekerek korunmaya çalıştıkları görüldü. Yağışı görüntülemek için cep telefonuna sarılan bir vatandaş ise telefonuna zarar gelmemesi için eliyle ekranını korumaya çalıştı.
YAĞIŞI SONRASI YERLER BİR ANDA BEMBEYAZ OLDU
Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı sonrası yerler bir anda bembeyaz oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar çevredeki binaların saçaklarına sığındı. Bazı vatandaşlar ise koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Aniden yağan dolu yağışı nedeniyle bazı vatandaşlar düşme tehlikesi geçirirken, valizleriyle yolu karşısına geçmeye çalışan bazı vatandaşlar da üstü karla kaplı su birikintilerine düştü. Bir otomobil ise yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kaldırımı aştı.