Olay, sabah saatlerinde Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Örnek Mahallesi 675 Sokak C-14 Blokta bulunan bir daireye balkondan giren 3 hırsızlık zanlısı, evden 2 adet ruhsatlı tabanca, 2 cep telefonu ve 90 TL para çaldı. Zanlıların eve girdikleri sırada uyumakta olan ev sahibinin uyanması sonucu boğuşma başladı. Sesleri duyan apartman sakinleri, polis ekiplerine haber verdi.
ÇATIŞMADA 3 POLİS YARALANDI
İhbarı alan polis ekipleri olay yerine geldi. Zanlıların girdikleri evden çaldıkları 2 ruhsatlı tabancayla ateş etmeleri sonucu, hırsızlarla polis arasında çatışma başladı. Çatışma sonucu 3 polis ve çocuk yaşta bir hırsızlık zanlısı yaralandı. Diğer 2 zanlı ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Yaralı polis memurlarına ilk müdahaleyi olay yerine gelen meslektaşları gerçekleştirdi. Yaralı polisler ve hırsızlık zanlısı olay yerine gelen ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt ile Ankara Eğitim ve Araştırma hastanelerine sevk edildi.
Yaralı polislerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, yakaladıkları zanlıdan, kaçan zanlıların kimlik bilgilerini ve adreslerini öğrendi. Kaçan zanlılarla ilgili arama çalışmaları başlatıldı.
Ankara'da silahlı çatışma! 3 polis yaralı!
Ankara'da bir eve giren hırsızlık zanlıları, çaldıkları 2 ruhsatlı tabancayla 3 polis memurunu yaraladı. Polislerden 2'sinin durumu ağır.
YORUM EKLE
1
Vali Süleyman Tapsız, Hisar Köyünde
2
Fettah Can, Cansu'nun kına gecesini bastı!
3
Kamyonet İle Motosiklet Çarpişti: 2 Ölü
4
Venedik'ten Sivas'a Altın Aslan
5
Hırsızlıktan Aranan Genç Kız Yakalandı
6
Federasyon Temsilcisi “eğitim Şart” Dedi
7
İşçinin yolunu kesip öldürdüler!
8
Kamudaki Kadınlara Kanser Anlatıldı
9
Ebola Şüphesiyle Karantinaya Alınan Vatandaşın...
10
Polis "torbacı"lara Göz Açtırmıyor
SIRADAKİ HABER