Ankara’daki ‘ege Tanıtım Günleri’nde Ayto Damgası

Ankara’daki ‘ege Tanıtım Günleri’nde Ayto Damgası

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO), 7. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri’nde yaptığı tanıtım çalışması büyük beğeni topladı.
11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin bulunduğu sekiz Ege ilinin katılımı ile “7. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri” ne Aydın Ticaret Odası (AYTO) Aydın Tanıtım Tırı ile katıldı. Aydın Tanıtım Tırı’nda AYTO üyelerine ait ürün, broşür ve kataloglar yer aldı.
Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan “Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri”nin amacı Ege bölgesi illerinin kültürlerini Türkiye’ye tanıtmak, iller arasındaki birlik ve dayanışmayı sağlamak, bölgenin kültürel, turistik, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak olduğu belirtildi.
AYTO YÖREX-ANTALYA’DAN SONRA ANKARA EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ VE ETKİNLİKLERİ’NDE
Son zamanlarda, illerin kendi içinde bilinen değerlerini tanıtma ve pazarlama imkanı amacı ile düzenlenen etkinlikleri takip eden Aydın Ticaret Odası geçtiğimiz aylarda Antalya’da düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda yer alırken şimdi de Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri’nde Aydın’ı ve AYTO üyelerini tanıtıyor.
AYTO Başkanı Hakan Ülken, EGEM Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri etkinliği ile ilgili olarak “AYTO Tanıtım Tırı içerisinde yer alan üyelerimize ait ürün, katalog ve broşürler ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Bu yıl 7. si düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri’ne emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.