Anmal’dan Erol’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Anmal’dan Erol’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Cizre temsilcisi Sabgatullah Anmal ve üyeler, Cizre Devlet Hastanesi’ne yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sağlık-Sen Cizre temsilcisi Sabgattulah Anmal, sendika üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanlığı’nın 663 sayılı kanun gereği yeni sözleşme imzalayan Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Mahsum Erol ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kubra Tarhan’a göreve başlamalarından dolayı nezaket ziyaretinde bulundu. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı Sağlık-Sen ilçe temsilcisi ve üyelerine teşekkür eden Erol, "Biz bu göreve talip olmamakla birlikte idarecilerimizin teveccühü ile bizlere bu görev layık görüldü. Bizler halkımıza kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak için yüksek bir performansla yeni göreve gelen ve halende görevde olan arkadaşlar ve bu hizmetin olmazsa olmazı olan tüm çalışanlarımızla el ele vererek bölge halkına bu sağlık hizmetini en iyi şekilde sağlamaya çalışacağız" dedi.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Kubra Tarhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağlık personeli olarak halkımıza faydalı ve koruyucu sağlık hizmeti kalifiye personel ile verilmek için elimizden gelen gayreti göstererek fedakar sağlık personelin el birliği oluşabilecek tüm olumsuzlukları aşacağız" diye konuştu.
Sağlık-Sen Cizre İlçe Başkanı Sabgatullah Anmal ise, "Sağlık hizmetinin sunumu, çalışanların özverisi, her türlü zorluğa ve sıkıntılara rağmen fedakar çaba gösterisiyle sunulmaktadır. İdarecilerin başarı merdivenlerinin adeta olmazsa olmazı olan bu fedakar sağlık çalışanlar ile istişare edilerek fikirlerinden ve yapıcı önerilerinden faydalanılması gerekmektedir" şeklinde konuştu.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.