Antalyalılar Aktarmasız Ulaşımdan Memnun

Antalyalılar Aktarmasız Ulaşımdan Memnun

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan aktarmasız ulaşım ilk haftasında memnuniyetle karşılandı.
Aktarmasız ulaşımın başladığı günden itibaren vatandaşların tek araçla istedikleri noktaya ulaşma imkanı bulduğu, özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların otogar, hastane ve kent merkezine aktarmasız ulaşımla gidebildikleri belirtildi.
Her gün toplu ulaşımı kullandığını belirten Gizem Önkal isimli vatandaş, “Aktarmalı ulaşımın uygulandığı dönemde otobüsten indiğim zaman tekrar hangi otobüse bineceğimi bilemiyordum. Gideceğim güzergaha kadar 2 veya 3 otobüs değiştirmek zorunda kalıyordum. Durum böyle olunca ekstra paralar ödemek zorundaydık. Şimdi ise istediğimiz yere tek otobüs ile gidebileceğiz. Tekrar tekrar para ödemek zorunda kalmayacağız" ifadelerini kullandı.
Dolmuş şoförü Ahmet Sarı ise özellikle yolcuların kendilerine dert yandığını söylerken, “Yolcular 2 veya 3 otobüs değiştirmek istemiyor. Yeni yapılan düzenlemeden bizler de yolcular da memnun. Teşekkür ederiz” diye konuşurken, Mustafa Kalkan isimli vatandaş ise, “Hatların birleşmesi ile tek otobüsle ulaşımın rahatlığını yaşıyoruz. Bu uygulamayı hayata geçirenlerden Allah razı olsun. Hatlar arasında ki birleştirmenin de olumlu olduğunu düşünüyorum” dedi.