Aosb Akademi’de Eğitimler Sürüyor

Aosb Akademi’de Eğitimler Sürüyor

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) ve Karya Yönetim Danışmanlığı Çukurova & Güneydoğu işbirliğinde, şirket sahipleri, CEO ve üst düzey yöneticilere ”Kaos Dönemlerinde Şirket Yönetim Modeli Eğitimi” verildi.
Adana Organize Sanayi Bölgesi’ndeki eğitim organizasyonu, AOSB Başkanlığı Seyhan Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Karya Yönetim Danışmanlığı Eğitmenlerinden Leyla Özlem Demir’in verdiği seminerde, “Değişim ve gelecek üzerine beklentiler, normal ve yeni normal ekonomilerin karşılaştırması”, “Farklı senaryoları geliştirme ve uygun planlar oluşturma” gibi başlıklarda birçok konuya yer verildi.
Seminerde, “Katılımcıların, hızlı değişim ortamında, orta ve uzun vadeli ‘gelecek’ ile ilgili kapsamlı bir vizyon edinmelerini takiben, organizasyonları ve kişisel gelişimleri açısından somut bir eylem planı geliştirmelerine olanak sağlamak” amaçlandı. “Değişimin, kaotikleşen hızı ve yapılması gerekenler hakkında organizasyonel ve kişisel farkındalık geliştirmek” üzere hazırlanan seminer sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.