AS BAŞKAN AYGÜN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ KAYA’YA ZİYARET

AS BAŞKAN AYGÜN’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ KAYA’YA ZİYARET

Türkiye Muaythai Federasyonu As Başkanı Mehmet Salih Aygün, açıklanan son kararname ile Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fatih Kaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulunan M. Salih Aygün, Bitlis’in huzurlu bir şehir olduğuna vurgu yaparak, bu huzurun devam etmesi için yeni emniyet müdürünün katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Bitlis halkının da güvenlik ve asayişi sağlayan ekiplere her zaman yardımcı olduğunu ifade eden Aygün, “Emniyet teşkilatımız, devletin gülen yüzü ve şefkat eli olmalı. Bu önemli kurumdaki çalışkan arkadaşlarımızın gayretleriyle şehrimizin huzuru ve güvenliği üst seviyededir. Özellikle gençlerimizin kötü emelli kişilerin tuzaklarından korunması noktasında emniyetimizden hassasiyet bekliyoruz” diye konuştu.
Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise, Bitlis’in huzuru için çalışacaklarını ifade ederek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağını, desteklerini esirgemeyeceğini kaydetti.