Aşkın Nur Yengi: Bir gazoz reklamı gelmedi

Aşkın Nur Yengi: Bir gazoz reklamı gelmedi

Yeni albümü 'Aşktan Olsa Gerek' ile adından söz ettiren Aşkın Nur Yengi, Yasemin Şefik'in Best FM'de konuğu oldu.
Ünlü sanatçı, 90'lı yıllarda çıkardığı 'Nazlanma' şarkısında cam şişe ile ses çıkarıp şarkıya eşlik ediyordu. O dönem adı 'Şişeci kız' olarak anılan Aşkın Nur Yengi, "Bir gazoz reklamı gelmedi. Akıllı olun bu şişeden bu sesi ben çıkarırım. Şampuan reklamı da gelmedi. O dönem yine herkes kuaförlerde Aşkın Nur Yengi saçları yaptırırdı kıvır kıvır" kahkahalarla anlattı.
"BODRUM MASALI DİZİSİNE KÜSTÜM" 
"Bodrum Masalı" dizisinde karşımıza çıkan Aşkın Nur Yengi, "Ben bile heyecanlandım devam edeceğim diye, ama bir daha aramadılar. Ana karakterlerden birinin annesini canlandırdım. Ee noldu bu kadına? Küstüm diziye izlemiyorum. Şaka bir yana zaman zaman izliyorum, ama kızımla yatma saatimiz 22:30" dedi.
SEZEN AKSU İLE YAPTIKLARI ŞARKILARI TAKSİ DURAKLARINA DİNLETMİŞLER 
Başarılı şarkıcı, Yasemin Şefik'in "Seni Madonna'ya benzetiyorlarmış" sözleri üzerine, yıllar önce Sezen Aksu'nun kendisini Madonna'ya benzetiğini anlattı. Eski şarkıların hikayeleri de dönemleri gibi ilginç oluyor. Aşkın Nur Yengi, "Şarkıları eskiden taksi duraklarına dinletirdik. Sezen Abla ile Levent'te Menekşe sokağının taksicilerini şarkılarımızı çıkmadan dinletirdik. 'Bundan bi şey olur/olmaz' dediklerinde dikkate alırdık" ifadelerini kullandı.