Aslı Bekiroğlu'ndan Barış Akarsu özrü: Projeden çekildi

Aslı Bekiroğlu'ndan Barış Akarsu özrü: Projeden çekildi

Ayrıca Bekiroğlu, Akarsu'nun hayatıyla ilgili araştırma yapıp yapmadığına yönelik soru üzerine de "Benim yerime yapmışlar sağ olsun" diye yanıt verdi. 

Tepki çeken açıklamasının ardından Instagram hesabından yayımladığı bir metinle özür dileyen Bekiroğlu, projeden çekildiğini duyurdu. 

Bekiroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum."