Atso Beden Dili Eğitimi Düzenliyor

Atso Beden Dili Eğitimi Düzenliyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından “Davranış Bilimleri Beden Dili” ile “İşgücü Verimliliği” eğitimi düzenleneceğini söyledi.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından 9 Eylül’de “Davranış Bilimleri Beden Dili”, 10 Eylül’de “İşgücü Verimliliği” eğitimi düzenleneceğini bildirdi.
ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri tüm hızı ile sürdürdüğünü belirten Budak, “Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz” dedi.
Başkan Budak eğitimlerle ilgili şu bilgileri verdi;
“9 Eylül 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz ‘Davranış Bilimleri Beden Dili Eğitimi’nde eğitmen Prof. Dr. Erhan Eroğlu, ‘kelimelerimiz (Ne söylüyoruz? Beden dilimiz, nasıl söylüyoruz?), iletişimde beden dilinin önemi, beden dilini okurken dikkat edilmesi gerekenler, beden dili kodları, ilk karşılaşma, kişisel alanlar ve mesafeler, bakışlar, baş hareketleri, eller, yüzde, yumruk sıkma hareketi, dokunma, oturma şekli, olumlu oturuş, vücut açısı ve duruş, oturma açıları” gibi konu alt başlıklarını aktaracak. 10 Eylül 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz ‘İşgücü Verimliliği Eğitimi’nde ise eğitmen Yrd. Dr. Selin Aygen Zetter tarafından katılımcılarımıza, ‘verimlilik kavramı ve verimlilik analizi, verimliliğin Önemi, verimlilik türleri, verimlilik ölçüm modelleri, iş gücü verimliliğini hesaplama, iş gücü verimliliğini etkileyen etmenler, iş gücü verimliliğinin hesaplanmasının gerekliliği, kafa ve pozisyon sayısı, iş görenlerin sözleşme gereği haftalık çalışma saati süresinin pozisyon değerine etkisi, verimlilik artırma teknikleri, teknik (mühendislik) yöntemler, davranış temelli yöntemler’ gibi konu başlıkları detaylandırılacak” dedi.
Her iki eğitim programının da ATSO Hizmet binasındaki eğitim salonlarında düzenleneceğini belirten Başkan Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) “ATSO Akademi” bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi’den takip edilebileceğini kaydetti.