Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Ayçiçeği tarlasında bulunan cesede 3 gözaltı

Çatalca'da bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi ayçiçeği tarlasındaki ağaçların altında bulunan Emre Öztürk'ün, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 1'i kadın 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Yayınlanma:

Çatalca, Ferhat Paşa mahallesindeki ayçiçeği tarlasının yanındaki ağaçların altında 14 Ağustos Pazar günü ceset bulundu. Yapılan incelemenin ardından cesedin 30 yaşındaki müeahhitlik yapan Emre Öztürk(30)’e ait olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada, Emre Öztürk’ün eski arkadaşı olan Abdulhaluk B.’nin bir süre önce Öztürk’ün aracını ödünç aldığı ve hasarlı bir kazaya karıştığı bu nedenle ikili arasında alacak verecek meselesi oluştuğu belirlendi. Yapılan teknik takibin ardından Abdulhaluk B.’nin cinayet günü otomobiliyle cesedin bulunduğu yerde olduğu tespit edildi. Bu gelişme üzerine  Abdulhaluk B. cinayet şüphelisi olarak  gözaltına alındı. Poliste işlemleri tamamlanan Abdulhaluk B. ile olay sırasında kullandığı otomobilin ruhsat sahibi olan kardeşi Abdulkadir B. ve onun dini nikahlı eşi E.T. adliyeye sevk edildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler