Aydın Büyükşehir’den Muhtarlara Özel İletişim Hattı

Aydın Büyükşehir’den Muhtarlara Özel İletişim Hattı

Aydın Büyük Belediyesi, mahalle muhtar için devamlılığı ve işlevselli olan özel bir iletişim hakkı kuruyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, Söke’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Söke Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Mithat Emre ve Büyükşehir ve ASKİ’den bürokratlar da bulundu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde mahalle muhtarlarıyla bir araya geleceklerini ve bu toplantıların başlangıcını Söke’den yaptıklarını belirten Genel Sekreter Önder Yegen, muhtarlarla yakından ilgilendi, taleplerini tek tek not aldırdı.
“YAŞAYAN VE İŞLEYEN BİR SİSTEM KURACAĞIZ”
Muhtarların aynı zamanda Büyükşehir ve ASKİ Temsilcisi olduğunun altını çizen Genel Sekreter Yegen, “Büyükşehir Belediyesi ve Su Kanalizasyon İdaresi olarak mahalleleri temsil eden ve oranın seçilmiş kişileri olan muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Bizler bu yörelere götürülecek olan hizmetleri sağlamakla yükümlü olan görevlileriz, muhtarlarımız da o yörelerdeki sorunları en iyi bilen kişilerdir. Dolayısıyla bir araya gelelim, karşılıklı, sorunları dinleyelim, önerilerinizi alalım ve çözüm yolları üretelim istedik. Muhtarlarımızın istek ve önerilerini dinlemek için bu toplantının ilkini Söke’de düzenledik. Muhtar arkadaşlarımız bizim vatandaşa en yakın olan birimlerimizdir. Her muhtarımız Büyükşehir Belediyesi temsilcisidir, ASKİ temsilcisidir. İletişim konuda da sürekli yaşayan ve işleyen bir sistem kuracağız” şeklinde konuştu.
MUHTARLARA ÖZEL İRTİBAT NOKTALARI
Muhtarların Büyükşehir ve ASKİ ile iletişim konusunda sorun yaşamayacağını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen, “Tüm muhtar arkadaşlarımıza birer irtibat noktası ile her an ulaşabilecekleri bir iletişim numarası vereceğiz. Muhtar arkadaşlarımız Büyükşehir Belediyesi veya ASKİ ile ilgili sorunlarını belirlenen kişilere iletecek. Sistemli bir şekilde vatandaşa kaliteli hizmet vererek sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.
Toplantının çok faydalı geçtiğini belirten mahalle muhtarları, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerini Söke’de görmekten dolayı duyduklarını mutluluğu dile getirdiler.
Aydın’da kanıtladığı başarılı hizmetlerini ilçelere de yaymak için hizmet atağına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle muhtarları, her zaman yanlarında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek başarı dilediler.