Aydınspor 1923, Menemen’den Puanlarla Dönmeyi Hedefliyor

Aydınspor 1923, Menemen’den Puanlarla Dönmeyi Hedefliyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin ikinci maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü 17.00’de başlayacak karşılaşma Menemen Şehir Stadı’nda oynanacak.
Ligin ilk maçında Bayrampaşa’ya mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekipte eksik oyuncu bulunmuyor. Hafta başından bu yana kaoslarla boğuşan siyah-beyazlı kulüpte moraller yükseltilmeye çalışılırken, Menemen maçının önemine dikkat çekiliyor. Aydın’ın kurtuluşu olan 7 Eylül’de Menemen Belediyespor ile karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, bu maçtan puan veya puanlarla dönerek kurtuluşun ateşini yakmanın peşinde.
Sportif Direktör Uğur Gezeroğlu, ilk hafta yaptıkları hataları yapmayacaklarını ifade etti. Bayrampaşa maçını unuttuklarını belirten Gezeroğlu şunları söyledi: “Menemen’e puan veya puanlar almak için gideceğiz. Taraftarımızın da desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takımın morali düzelmeye başladı. Elimizden geleni sahada yapacağız”
HAKEMLER MARMARA’DAN
Menemen Belediyespor-Aydınspor 1923 karşılaşmasını Deniz Kükrek(Kocaeli),Gündoğdu Yiğit (Kocaeli),Oğuzhan Şenler(Sakarya) üçlüsü yönetecek.
TARAFTAR DESTEKLEYECEK
Aydınspor 1923’ü Menemen Belediyespor deplasmanında üç otobüs taraftarının yalnız bırakmayacağı bildirildi. Aydın’dan hareket edecek olan taraftarlar, 14.00’de Bey Camii önünden yola çıkacak.