Aykut Oray Sanat Sokağı’nda Kitap Şenliği

Aykut Oray Sanat Sokağı’nda Kitap Şenliği

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve’nin de bulunduğu Aykut Oray Sanat Sokağı’nda 11. kitap ve resim şenliği düzenlendi.
Şenlikte Ödemiş Belediyesi Deneme Bilim Merkezi, deneysel ürünlerden oluşan stant açtı resim bölümünde de 100 öğrenci tuvallere resimlerini yaptı. Saat 17.30’da başlayan etkinliğe Belediye Başkanı Mahmut Badem yoğun programından dolayı katılamazken eşi Nevin Badem, belediye meclis üyeleri Zekeriya Karabıyık, İsmail Dadal, Şakir Gelen, öğrenciler ve veliler katıldı. Birçok öğrenci kendilerine hazırlanan resim bölümünde Resim Öğretmeni Filiz Hallıoğlu eşliğinde uzun süre gönüllerince resimlerini yaptı. Birçok veli çocuğu ile birlikte resim yapmanın tadına vardı. Deneme Bilim Merkezi standı da öğrencilere çeşitli deneyler gösterdi. Etkinlikte aynı zaman da palyaçolar minik çocuklarla ilgilenirken tahta bacak çocukların ilgi odağı oldu. Resimlerini yapan öğrenciler daha sonra sihirbazcıları büyük şaşkınlıkla izledi.
Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Karabıyık, “Başkanımız Mahmut Badem 11. kez düzenlenen kitap ve resim şenliğimize toplantılarından dolayı katılamadı. Ödemişimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını ara vermeden birbirinden güzel etkinliklerle kutlamaya devam ediyoruz. Dün törenlerimizi yaptık fuarımızı açtık. Bugünde çocuklarımız için düzenlenen şenliğimizi gerçekleştiriyoruz. Farklı konserlerimiz ve etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek” dedi.