AYTO, ÜYELERİNİ İSMOB 2015’E UÇURDU

AYTO, ÜYELERİNİ İSMOB 2015’E UÇURDU

Aydın Ticaret Odası (AYTO) üyeleri Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2015-İstanbul Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.
Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından İstanbul CNR Fuar Expo Fuar Merkezi’nde bu yıl 11.si düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı 13 salonda 500’e yakın firmanın 1000 den fazla marka ile katılımıyla düzenlendi.
Dünyanın alanında 3. en büyük fuarı olan İSMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nı ziyaret eden AYTO üyeleri “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında havayolu ile konaklamalı ziyaret ettiler. Türkiye’nin hem Avrupa hem de Ortadoğu’ya açılan ihracat penceresi niteliğindeki İstanbul Mobilya 2015 Fuarı ziyaretine 20 AYTO üyesi katıldı. AYTO üyelerinden oluşan heyete Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kemal Yüce ve Şenol Bakış refakat etti. Türk Mobilya Sektörünün kalite ve tasarımda uluslar arası alanda kabul gördüğünü belirten AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Bakış AYTO üyelerinin sektördeki gelişmeleri yakından görme fırsatı bulduğunu belirtti. AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kemal Yüce ise önümüzdeki 10 yılda ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almayı hedefleyen Türk Mobilya Endüstrisi’nde AYTO üyelerinin de yer bulması konusunda gerekli gayretin sarf edileceğini ifade etti.